Koska huhuja Mascherano aikoo lähteä Barcelonasta, Messi sanoi: " Ymmärrän Mascherano, Puhuin myös hänelle aiemmin, En kerro mitä hän sanoi minulle sitten, Mutta ymmärrän täysin hänen ajatuksensa pelata lisää pelejä. Tämä on hänen viimeinen vuosi, Hän halusi lopettaa pelin, Hän ei halua istua penkillä Jopa Jalkapallo PelipaidatBarcelona-penkki ei ole valmis. "

" Mielestäni hieno asia on pelata ja nauttia pelistä, Hän nyt ajattelee, ettei hän voi saada minuutteja, joita hän haluaa Barcelonassa, Mutta hän toivoo saavansa, Hän lähtee muualle löytämään tällaisen mahdollisuuden, Tämä on ymmärrettävää. Jokainen meistä kaipaa toisiamme paljon, Pelaamme yhdessä monta vuotta, Ymmärrän hänen tilanteensa, kunnioitan häntä. "

Mascheranolle osallistuminen Venäjän MM-kisoihin, Paidat Barcelona Massey sanoi: " Tällä hetkellä, Mascherano tuntee, että he eivät ole välttämättömiä joukkueedustaja, Hän ei myöskään halua antaa tilaa, Hän toivoo voivansa voittaa paikan omilla ponnisteluillaan, Luulen, että ymmärrän hänen ajattelunsa, Mascheranon on osallistuttava MM-kisoihin, Hän voi pelata useita tehtäviä ja useita taktiikoita, Hänen on tietenkin osallistuttava. "