Arsenal yleinen Sanchez on nyt lähellä Manchester Unitedia. Media sanoi, että jos tapahtuma onnistuu, Jalkapallo Pelipaidat Sanchez laittaa Manchester Unitedin legendaarisen no. 7 jersey, Ja Mourinho on jo selvittänyt, miten häntä käytetään, Mourinho järjestää hänet oikeassa laidassa.

Kun otetaan huomioon Manchester Unitedin joukkojen äskettäinen muodostuminen, Oikea siipi on todellakin sopivampi Sanchezin asemaan. Manchester United vasen siipi, Marchal ja Rushford ovat kiertäneet esiintymisiä, Oikean siiven sijainti heikko. Mata potkaisi tätä asemaa hieman vaikutuksen alla, Sanchez voi suuresti parantaa Manchester Unitedin oikeistolainen tulivoimaa.

Media sanoi Manchester United valmisteli kaksi suunnitelmia allekirjoittaa Sanchez, Se voidaan vaihtaa Makhtarian kanssa, tai siirtomaksu voidaan maksaa suoraan. Kuitenkin riippumatta siitä, miten sanoa, Paidat Manchester United on nyt hyvin lähellä Sanchezia, Optimistinen Chilen tiedotusvälineet edes ajatella ennen tänä viikonloppuna, Tämä siirto voi saada virallisen ilmoituksen.